dimecres, 8 de maig del 2013

Vaga 9 de Maig

Estudiants de l'EUETIB,
Per demà dia 9 de Maig hi ha convocada a nivell estatal i per tots els nivells educatius (infantil, primària, secundària, FP, cicles i universitats). La jornada de vaga ha estat convocada per CCOO, USTEC STE’S, CGT, UGT, AJEC, SE, Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (CEAPA) i Moviment per la renovació pedagògica.
En vistes d' això l'assemblea d'estudiants de l'EUETIB ha decidit no secundar la vaga (no hi haurà piquets d'estudiants) ja que la convocatòria no ha sorgit des de les bases assembleàries sinó des de els sindicats majoritaris i perque venint d'una vaga llarga de 4 dies a la UPC, creiem que tornar a fer vaga un dijous perjudicaria particularment a les assignatures impartides aquest dia de la setmana.
Tot i no convocar la vaga, l'Assemblea EUETIB crida tota la comunitat educativa de l'escola a participar de la jornada de lluita per fer palés la unitat de tots els sectors educatius i totes les persones perjudicades contra els greus atacs que estem patint per part del govern estatal i nacional. És per aixó que CRIDEM A TOTHOM A LES 11.30 A L'ESCUPI per confluir amb les companyes que baixen des de Zona Universitària per participar de la manifestació crítica que sortirá de c/Pelai amb Balmes a les 12h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada