dimarts, 28 de maig del 2013

MANIFEST OKUPACIO BIBLIOTECA UB:

Avui la comunitat educativa UB, després d'una concentració i d'una assemblea on hi havia tant membres de PDI, com PAS i estudiants, hem decidit quedar-nos a la biblioteca de l'edifici històric de la UB de manera indefinida.

A l'assemblea s'ha condemnat des de tots els col·lectius la decisió de l'equip rectoral i la consegüent actuació del cos d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra la matinada del passat dissabte 25 de maig. Mostrem el nostre rebuig, per tant, al rector d'aquesta universitat, Dídac Ramírez i Sarrió, qui va executar l'ordre per tal que aquest cos hi actués, i demanem unajustificació real per als fets ocorreguts, ja que les declaracions oficials són contràries al que va succeir: que l'ordre de desallotjament estava signada hores abans de l'aturada del consell de govern que es celebrava el matí del dia 24. Per aquests motius i la incapacitat que demostra de gestionar la situació de la universitat i de posar els seus interessos per davant dels de la majoria de la comunitat universitària, negant-se a qualsevol tipus de diàleg. Exigim la seva dimissió, condició prèvia a qualsevol tipus de diàleg.

L'objectiu de quedar-nos a la biblioteca de l'edifici històric és continuar teixint una xarxa entre professorat i estudiantat que es va veure interrompuda amb el desallotjament del rectorat, definir unes reivindicacions concretes conjuntes de tota la comunitat universitaria que es puguin materialitzar durant l'ocupació i per a exigir que l'equip rectoral accedeixi a negociar-les amb nosaltres en l'assemblea seguint la nostra forma d'organització i escolti les nostres reivindicacions.

Dídac Ramírez, el teu diàleg és imposició, el teu llenguatge és violència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada